FORGOT YOUR DETAILS?

DESPRE VIRTUAL 360

cine suntem, ce facem si de ce o facem

In cadrul echipei Virtual 360, abordam fiecare proiect cu un obiect simplu - sa descoperim si sa realizam continut ce poate genera experiente reale.

Ne place sa transpunem momente si decoruri in lumea digitala, prezervand totul cat mai aproape de realitate.

2009

LANSARE

2011

HD 360 PANORAMIC

2015

VIDEO 360

2016

LIVESTREAM 360

STATISTICA & BENEFICII

STATISTICA

Cercetările întreprinse de mai multe companii și organizații care sunt implicate în domeniul imobiliar și la un hotel de afaceri, arată următoarele:

  • Anunturile imobiliare care oferă un tur virtual sunt vizualizate cu 40% mai mult decat cele doar cu fotografii tradiționale.
  • 75% dintre potențialii cumpărători imobiliari intervievați au declarat că au preferat tururi virtuale interactive peste fotografii normale.
  • 80% din oamenii care fac cumpărăturile on-line și au fost intervievați spun că imaginile fotografice sunt foarte importante pentru a forma o decizie de a cumpăra un produs sau un serviciu.
  • Vizitatorii online au 115% mai multe sanse pentru a rezerva atunci cand un tur virtual sau video este vizualizat.
  • Hotelurile, ce au tururi virtuale pe site-ul lor, genereaza 48% mai multe rezervări(research Best Western)
  • Vizitatorii unui site web care oferă un tur virtual petrece de 3 ori mai mult timp pe pe acel site.
  • Cu toate că doar 15% din rezervările de cazare si hoteluri sunt realizate direct pe internet, 65% din rezervările de călătorie sunt cercetate on-line.
  • World Wide Web-ul a devenit cel mai important mediu de cercetare destinații de călătorie și produse.
  • Tururi virtuale si interactive de pe site-urile de hoteluri cresc sansele de rezervare on-line cu 85%.
  • ROI estimat (recuperarea investiției) pentru tururi virtuale este in mai puțin de 4 săptămâni. (research by Realtor)

BENEFICII

360° Fotografiile panoramice si tururile virtuale de înaltă calitate pot fi în mod ideal plasat în proiecte de comunicare și / sau de promovare pe Internet. Cum poate beneficia afacerea ta?

Introducerea Fotografiei si a Tururilor Virtuale 360 ° va da site-ul dvs. un avantaj clar față de ceilalți competitori care folosesc un stil mai tradițional.

În comparație cu multe fotografii statice - deși bine făcute - prezente în site-uri web ale concurenților,  Imaginile 360 ° vor capta imediat atentia utilizatorilor si va asiguram că mesajul dvs. face o impresie mai mare decât al celorlalti!

Fotografiile 360° si Tururi Virtuale vor permite vizitatorilor pentru a putea vizualiza complet locatia dumneavoastra, serviciul sau produsul prezentat. Este o metoda clara si concreta pentru a comunica ceea ce doriti.

Utilizatorul unei Fotografii 360° sau Tur Virtual este implicat direct in explorarea situatiei prezentate in imagine. Nu va inchipuiti ca utilizatorii vor trece rapid prin acesta, ci vor petrece fiecare minut in a studia cu atentie ceea ce prezentati.

Fotografiile 360° Panoramice sunt cel mai apropiat mod de a spune" am fost acolo". De aceea si fac parte din domeniul realitatii virtuale. Este ca si cand ati avea clientii in showroom cu dumneavoastra.

Spre deosebire de filmarile profesionale sau alte servicii apropiate acestora, realizarea unui tur virtual nu este deloc costisitor si nici nu consuma resurse inutil (timp). Toate acestea pentru a optimiza investitia dumneavoastra, care este minimala.

Mediul online este accesibil de catre o piata nelimitata de utilizatori, care socializeaza, citesc stiri, joaca jocuri sau asculta muzica, dar si cauta servicii si produse in permanenta.

Intr-o lume atat de avansata tehnologic, tablete si telefoanele inteligente fac acum posibila navigarea 24/7 a internetului. Oriunde, oricand. Potentialele oportunitati asadar nu dorm niciodata!

LINKEDIN

FACEBOOK

585

CONTACT

TWENTYWORKS

UI/UX

Realizam filmari panoramice 360° video la rezolutii impresionante pentru toti clientii nostri. Folosind cadre speciale cu surse de captare multiple 360°, reusim sa captam lumea inconjuratoare asa cum este menita a fi vizualizata:  full 360°. Clipurile noastre 360° sunt usor de vizualizat online folosind oricare din tehnologiile smart disponibile pe piata: telefon, tableta, PC si, mai ales, folosind headset-urile VROculus Rift, Samsung Gear si Valve.

De la concept pana la finalizare, excelam in a crea cea mai interactiva si incredibila poveste alaturi de clientii nostri.