FORGOT YOUR DETAILS?

use your mouse to drag the image anywhere you wanna look (left, up, right, down)

FILMARE VIDEO 360

Cea mai inovativa tehnologie de pe piata!

Filmari panoramice de cea mai inalta calite

Pentru a realiza clipuri 360, folosim diferite rig-uri ce variaza in functie de ce trebuie filmat. Acesti suporti contin un numar variat de camere cu obiective de tip fisheye pentru a putea capta intreaga zona. Camerele se amplaseaza in unghiuri si pozitii perfect calculate, dupa care se sincronizeaza atat video cat si audio pentru a putea un nivel maxim de detaliu. Filmarile realizate sunt suprapuse si prelucrate, frame-by-frame. In cadrul acestui proces se elimina elementele nedorite si se adauga diverse elemente in acesta pentru afisarea informatiilor in mod interactiv. La finalul proiectului, totul va rezulta intr-un singur videoclip interactiv 360 grade.

O putere de procesare mare este necesara. Cum ar fi Intel i7 6700K, un procesor quad core, cu o frecventa de 4.2 GH, 64 GB RAM si doua placi video Nvidia GeForce GTX 980. Si asta ca sa obtinem minimul de calitate!

La sfarsitul productiei, obtinem un clip video care poate fi controlat si urmarit in casete video speciale. In functie de rezolutie, imaginea si sunetul clipului sunt calitative, precum si forma de prezentare si viteza de playback a videoclipului 360.

Navigheaza interactiv! Clipurile video 360 imbina panoramicele 360 folosind ultima tehnologie hard/soft existenta pe piata, pentru a produce clipuri interactive. Aceste clipuri video pot fi controlate via mouse, tastatura sau degete in cazul tehnologiilor smart oferind utilizatorului o experienta interactiva.

Unic, modern si accesibil financiar

Tehnologia se poate implementa in orice domeniu - sporturi, evenimente, produse s.a.

EXEMPLE

realizeaza unul astazi

Realizam filmari panoramice 360° video la rezolutii impresionante pentru toti clientii nostri. Folosind cadre speciale cu surse de captare multiple 360°, reusim sa captam lumea inconjuratoare asa cum este menita a fi vizualizata:  full 360°. Clipurile noastre 360° sunt usor de vizualizat online folosind oricare din tehnologiile smart disponibile pe piata: telefon, tableta, PC si, mai ales, folosind headset-urile VROculus Rift, Samsung Gear si Valve.

De la concept pana la finalizare, excelam in a crea cea mai interactiva si incredibila poveste alaturi de clientii nostri.