FORGOT YOUR DETAILS?

SERVICII VIRTUAL 360

Putem realiza proiecte video 360 grade pentru o gama variata de evenimente prin serviciul de streaming sau prin serviciul de foto 360 oferim imagini de inalta calitate in lumea virtuala.

video 360

LIVESTREAM 360

Putem realiza transmisiuni live la o rezolutie de 2.7K. Stream-ul este constant si poate fi implentat si vizualizat in orice website.
Arata altora live ce poti face!
Perfect pentru concerte, prezentari de moda, conferinte, intalniri de afaceri, evenimente sociale sau pentru a impartasi altora momente speciale.

LIVESTREAM

  • PAL video modes HDMI output 1080p 50
  • NTSC video modes HDMI output 1080p 59.94

De la faza de concept pana la finalizarea proiectului, excelam in relatia cu clientii nostrii pentru a produce o experienta memorabila

Contactati-ne pentru mai multe detalii.

video 360

FILMARE VIDEO 360

Realizam sfere video 360 grade de cea mai inalta calitate pentru clientii nostri. Alaturi de un suport tehnologic foarte avansat si diferite rig-uri (headset, carset, walkset, stillset), capturam realitatea inconjuratoare asa cum ar trebui capturata: in full 360 grade.

Clipurile 360 video sunt usor de vizualizat folosind oricare din dispozitivele smart curente (smartphone, tableta, laptop, PC), dar si de valul de headset-uri de realitate virtuala: Oculus Rift, Samsung Gear si Valve

FILMAM SI PRODUCEM:
  • 4K @ 30 fps
  • 2.7K @ 50 fps
  • 440p @ 80fps
  • 1080p @ 120 fps

De la faza de concept pana la finalizarea proiectului, excelam in relatia cu clientii nostrii pentru a produce o experienta memorabila

Contactati-ne pentru mai multe detalii.

foto 360

TUR VIRTUAL 360

Un tur virtual, realizabil la 360 x 180 grade, este un caz particular in fotografia panoramica de a lipi marginile imaginii realizate. Este cel mai nou si interactiv mod de a prezenta panorame, ce reprezinta imagini interactive ale locatiilor sau decorului. Se capteaza intreaga locatie la cel mai inalt nivel de detaliu si se contureaza intr-o imagine interactiva pentru utilizatori online.

Atunci cand se vizualizeaza un tur virtual 360, utilizatorul are posibilitatea de a interactiona cu imaginea in sine folosind cursorul sau degetul, in cazul vizualizarii pe mobil. Tragand de imagine in orice directie, acesta poate vizualiza intreaga locatie, poate trece dintr-o camera intr-alta, poate citi informatii sau urmari clipuri si de asemenea, poate face zoom-in sau zoom-out.

Va invitam sa vizualizati un tur virtual al Leipzig-ului!

PASESTE INTR-O LUME VIRTUALA FARA LIMITE

In cadrul echipei Virtual 360, abordam fiecare proiect cu un obiect simplu - sa descoperim si sa realizam continut ce poate genera experiente reale.
Ne place sa transpunem momente si decoruri in lumea digitala, prezervand totul cat mai aproape de realitate.