FORGOT YOUR DETAILS?

ACEST SERVICIU ESTE PERFECT PENTRU

AGENTII si DEZVOLTATORI IMOBILIARI

BIROURI, HOTELURI, RESTAURANTE, PENSIUNI

PASESTE PRAGUL VIRTUAL SI CONVINGE-TE ACUM

TURURI VIRTUALE

Pofteste clientii inauntru prin usa virtuala

Fotografie interactiva

Beneficii pentru Imobiliare:  Potentialii clienti pot vizualiza o proprietate intr-o modalitate mult mai interactiva si deosebita decat variantele traditionale foto. Folosind un tur virtual, clientul se poate transpune direct in locatie, vizualizand 360 de jur-imprejur. Acesta poate contacta direct proprietarul/dezvoltatorul, poate obtine informatii relevante in direct raport cu ceea ce vizualizeaza, iar rata de conversie este confirmata la peste 60%. Ganditi-va ca aveti un showroom virtual disponivil 24h/7 fara a aranja degustari sau de a curata dupa fiecare tur. Si in plus, economisiti extraordinar de mult timp!

Beneficii pentru Hoteluri/Pensiuni: Turistii se decid mult mai repede sa isi rezerve vacantele la hotelul sau pensiunea dumneavoastra, daca pot vizualiza detaliile camerelor in care isi vor petrece zilele libere. Stim cat de mult conteaza prima impresie si este important ca aceasta sa fie cea mai buna. Peste 73% din turisti isi cauta vacante si fac rezervari online si intotdeauna verifica mai mult de 2 proprietati. Cu instrumentele potrivite, conversia este de peste 60%.

 

Un tur virtual, mai exact o afisare 360° x 180°,  este un caz special al fotografiei panoramice care se realizeaza prin lipirea de imagini intr-o sfera interactiva. Este cea mai noua si interactiva metoda de a prezenta o locatie. Atunci cand vizualizam un tur virtual, putem interactiona cu imaginea, implicit cu lcoatie, folosind mouse-ul, tastatura sau degetul in cazul tehnologiilor smart. Unghiul de vizualizare ne permite sa prezentam de la tavan la podea si de la stanga la dreapta, in cadrul turului se pot adauga casete de informatie, iar trecerea de la o camera la alta este absolut incredibila.

Locatie pe care doriti sa o prezentati, folosind un tur virtual, va beneficia de foarte multa expunere, iar utilizatorii vor revizita website-ul dumneavoastra chiar si doar pentru a putea reexperimenta acest instrumente. Ca sa nu mentionam ca il vor prezenta si persoanelor cunoscute: familie si prieteni. 

Old Town Hall

Leipzig, GERMANY

OLD CITY HALL - Leipzig Germany

Leipzig is not only famous because of its long trade fair tradition but also because of its multifaceted music and cultural scene. Owing to its unique system of passageways, the historic city centre exudes a distinctive flair. Stylish boutiques and top department stores invite visitors to shop and stroll.

Most of the city’s sights are located within walking distance, e. g. the Old Town Hall, St. Thomas Church, St. Nicholas Church, diverse museums and galleries. Cultural enjoyment is among others provided by the Gewandhaus, the Leipzig Opera or the world-famous St. Thomas Boys Choir.

HANUL MANUC -  Unul dintre hanurile bucureștene care s-au bucurat de o faimă deosebită în prima jumătate a secolului al XIX-lea este Hanul Manuc. Această faimă se datorește în cea mai mare măsură lui Manuc Bei, un om despre care s-au spus atât de multe, adevăruri și legende, încât figura sa nu se va putea reduce niciodată la proporțiile juste ale adevărului istoric. Bogat și mai târziu foarte bogat, puternic prin relațiile politice pe care și le-a făcut, el urcă scara măririlor cu mare ușurință, încărcat de titluri și recunoștințe, dar se prăbușește când nimeni nu se aștepta la aceasta.

Realizam filmari panoramice 360° video la rezolutii impresionante pentru toti clientii nostri. Folosind cadre speciale cu surse de captare multiple 360°, reusim sa captam lumea inconjuratoare asa cum este menita a fi vizualizata:  full 360°. Clipurile noastre 360° sunt usor de vizualizat online folosind oricare din tehnologiile smart disponibile pe piata: telefon, tableta, PC si, mai ales, folosind headset-urile VROculus Rift, Samsung Gear si Valve.

De la concept pana la finalizare, excelam in a crea cea mai interactiva si incredibila poveste alaturi de clientii nostri.