FORGOT YOUR DETAILS?

DESPRE VIRTUAL 360

cine suntem, ce facem si de ce o facem

In cadrul echipei Virtual 360, abordam fiecare proiect cu un obiect simplu - sa descoperim si sa realizam continut ce poate genera experiente reale.

Ne place sa transpunem momente si decoruri in lumea digitala, prezervand totul cat mai aproape de realitate.

2009

LANSARE

2011

HD 360 PANORAMIC

2015

VIDEO 360

2016

LIVESTREAM 360

STATISTICA & BENEFICII

STATISTICA

Cercetarile intreprinse de mai multe companii si organizatii care sunt implicate in domeniul imobiliar si la un hotel de afaceri, arata urmatoarele:

  • Anunturile imobiliare care ofera un tur virtual sunt vizualizate cu 40% mai mult decat cele doar cu fotografii traditionale.
  • 75% dintre potentialii cumparatori imobiliari intervievati au declarat ca au preferat tururi virtuale interactive peste fotografii normale.
  • 80% din oamenii care fac cumparaturile on-line si au fost intervievati spun ca imaginile fotografice sunt foarte importante pentru a forma o decizie de a cumpara un produs sau un serviciu.
  • Vizitatorii online au 115% mai multe sanse pentru a rezerva atunci cand un tur virtual sau video este vizualizat.
  • Hotelurile, ce au tururi virtuale pe site-ul lor, genereaza 48% mai multe rezervari (research Best Western)
  • Vizitatorii unui site web care ofera un tur virtual petrece de 3 ori mai mult timp pe pe acel site.
  • Cu toate ca doar 15% din rezervarile de cazare si hoteluri sunt realizate direct pe internet, 65% din rezervarile de calatorie sunt cercetate on-line.
  • World Wide Web-ul a devenit cel mai important mediu de cercetare destinatii de calatorie si produse.
  • Tururi virtuale si interactive de pe site-urile de hoteluri cresc sansele de rezervare on-line cu 85%.
  • ROI estimat (recuperarea investitiei) pentru tururi virtuale este in mai putin de 4 saptamani. (research by Realtor)

BENEFICII

Tururile virtuale 360 grade de inalta calitate pot fi in mod ideal plasat in proiecte de comunicare si / sau de promovare pe Internet. Cum poate beneficia afacerea ta?

Introducerea unui tur virtual 360 va da site-ului dvs un avantaj clar fata de ceilalti competitori care folosesc un stil mai traditional.

In comparatie cu multe fotografii statice - desi bine facute - prezente in site-uri web ale concurentilor,  Imaginile 360 vor capta imediat atentia utilizatorilor si va asiguram ca mesajul dvs face o impresie mai mare decat al celorlalti!

Turul Virtual 360 va permite vizitatorilor pentru a putea vizualiza complet locatia dumneavoastra, serviciul sau produsul prezentat. Este o metoda clara si concreta pentru a comunica ceea ce doriti.

Utilizatorii unui tur virtual 360 este implicat direct in explorarea situatiei prezentate in imagine. Nu va inchipuiti ca utilizatorii vor trece rapid prin acesta, ci vor petrece fiecare minut in a studia cu atentie ceea ce prezentati.

Turul virtual 360 este cel mai apropiat mod de a spune "am fost acolo". De aceea si face parte din domeniul realitatii virtuale. Este ca si cand ati avea clientii in showroom cu dumneavoastra.

Spre deosebire de filmarile profesionale sau alte servicii apropiate acestora, realizarea unui tur virtual nu este deloc costisitor si nici nu consuma resurse inutil (timp). Toate acestea pentru a optimiza investitia dumneavoastra, care este minimala.

Mediul online este accesibil de catre o piata nelimitata de utilizatori, care socializeaza, citesc stiri, joaca jocuri sau asculta muzica, dar si cauta servicii si produse in permanenta.

Intr-o lume atat de avansata tehnologic, tabletele si telefoanele inteligente fac acum posibila navigarea 24/7 a internetului. Oriunde, oricand. Potentialele oportunitati asadar nu dorm niciodata!

LINKEDIN

FACEBOOK

585

CONTACT

TWENTYWORKS

UI/UX

Realizam filmari panoramice 360 video la rezolutii impresionante pentru toti clientii nostri. Folosind cadre speciale cu surse de captare multiple 360, reusim sa captam lumea inconjuratoare asa cum este menita a fi vizualizata:  full 360 grade. Clipurile noastre 360  sunt usor de vizualizat online folosind oricare din tehnologiile smart disponibile pe piata: telefon, tableta, PC si, mai ales, folosind headset-urile VROculus Rift, Samsung Gear si Valve.

De la concept pana la finalizare, excelam in a crea cea mai interactiva si incredibila poveste alaturi de clientii nostri.